Navis

Řada příborníků a vysokých komod Navis se skládá z dýhovaných skříní s pokosovým spojem, zaoblenými masivními předními hranami a zaoblenými masivními nohami ladícími s podnožím stolů. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
46 948 Kč
Cena bez DPH
38 800 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
118 cm
Hloubka
45 cm
Výška
75 cm
Podnož
masiv dřevo
Skořepina
dýha/masiv
Dvířka
dýha, masiv
otevíravá, měkký dojezd

Řada příborníků a vysokých komod Navis se skládá z dýhovaných skříní s pokosovým spojem, zaoblenými masivními předními hranami a zaoblenými masivními nohami ladícími s podnožím stolů. Dvířka mají panty s měkkým dovíráním a zásuvky plno výsuv a samo zavírací mechanismus. Uvnitř jsou příčky a police a zadní část skříněk je celo dýhovaná a lze tak volně stát. Multi Purpose Highboard je připraven pro elektroinstalaci a je dodáván s tmavě šedou barvou Fenix ​​č. 222 na pracovní desce. Prosklená vitrína se dodává se 2 skleněnými policemi a 2 dřevěnými policemi a systémem LED osvětlení se senzorem zapnutí/vypnutí a stmívačem. Všechny skříně jsou vybaveny nastavitelnými nožičkami.

Morten Svendsen

Morten Svendsen, narozený v roce 1966, se stal truhlářem v polovině 80. let. Od prvních let se věnoval designu nábytku, rád kreslil, navrhoval a vyráběl si vlastní nábytek. Na začátku rodina a přátelé těžili z těchto návrhů pocházejících z jeho malé dílny. Jak roky plynuly a po dalších zaměstnáních v různých továrnách na nábytek se z toho stala profese a v roce 1996 koupil továrnu na nábytek PBJ v Rødding - Spøttrup.

Morten Svendsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku