Cosh

Nová interpretace klasiky. Organické linie a retro design. Pohodlné a funkční křeslo, které vám bude stále přinášet potěšení. Díky rafinovaným geometrickým liniím a měkkým organickým tvarům je křeslo Cosh ikonickým doplňkem každé místnosti.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
57 778 Kč
Cena bez DPH
47 750 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
99 cm
Hloubka
86 cm
Výška
96 cm
Výška sedáku
41,5 cm
Provedení podnože
dřevo, lakované, mořené
Materiál
dřevo, čaloun
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
52 cm
Snímatelný potah
ne

Díky rafinovaným geometrickým liniím a měkkým organickým tvarům je křeslo Cosh ikonickým doplňkem každé místnosti. Cosh je vyroben z masivního udržitelného dřeva a židle je tvarovaná, aby se prodloužila životnost designu. Křeslo je navrženo ve třech různých výškách; od nízkého křesla po pohodlné křeslo s integrovanou opěrkou hlavy. Ať už je varianta jakákoli, díky hravému, ale stylovému designu Cosh je poutavým kusem nábytku.

Kateryna Sokolova

Moje domovská země na Ukrajině je inspirací pro mé průmyslové vzory; její neustále se měnící transformace mě inspirují. Vždy se snažím zachytit kulturní rozdíly a jedinečnost zemí, které navštěvuji. Pro mě je skvělý design směsí tří důležitých ingrediencí: jednoduchosti, funkčnosti a vášně.

Kateryna Sokolova

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku