Frank

3 sedák Frank, navržený italským designovým studiem e-ggs, s praktičností v jídelně, kancelářích, halách a chodbách, je dokonalým doplňkem moderního domova nebo pracovního prostoru.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
54 995 Kč
Cena bez DPH
45 450 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
200 cm
Hloubka
48 cm
Výška
78 cm
Výška sedáku
45 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
lakovaný kov
Materiál
látka, vlna, velur
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
45,4 cm
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ne

Frank, navržený italským designovým studiem e-ggs, s praktičností v jídelně, kancelářích, halách a chodbách, je dokonalým doplňkem moderního domova nebo pracovního prostoru. Myšlenku podnítil odolný a elegantní ocelový rám obklopující Franka, který nabízí velkou podporu a pohodlí a také povýšení designu do půvabných výšek. Frank má zaoblenou konturu a je tvarován tak, aby poskytoval lehké, příjemné a trvalé pohodlí. Krásné designové kování pro soukromé domy a veřejné prostory, které s velkou elegancí působí jako luxusní a odolné prostředí pro nadcházející roky.

E-ggs

Jsme interdisciplinární designové studio složené z různých osobností, prostředí a perspektiv, které vytvářejí dynamický designový proces. Inspiruje nás naše okolí a svět, ve kterém žijeme. Materiály, struktury, barvy, formy a skryté detaily, které vzbuzují naši zvědavost. To vše pomáhá formovat každý design, který vyjadřuje různé úvahy a nápady. Naše návrhy jsou tedy přímým výsledkem interakce, která probíhá mezi námi, designéry a mezi vnějším světem.

E-ggs

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku