Fuuga

2 sedák. Fuuga je vyrobena ze dřeva certifikovaného FSC a tradiční dřevěné řemeslné zpracování v základu je zdůrazněno ručně vyrobenými detaily a autentickými materiály, které dotvářejí designový zážitek.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
60 319 Kč
Cena bez DPH
49 850 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
160 cm
Hloubka
80 cm
Výška
86 cm
Výška sedáku
45 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
masivní dřevo
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
55 cm
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ne

Fuuga je řada pohovek a křesel navržených Busetti Garuti Redaelli. Série také obsahuje verzi s vyššími vlastnostmi pro snížení zad a hluku, nazvanou Nesting Armchair, která zajišťuje klid, ponoření a málo rušení. Všechny designy sdílejí stejná zaoblená záda, kde se loketní opěrky setkávají šikmo, což dává designu osobitý a krásný výraz. Fuuga je vyrobena ze dřeva certifikovaného FSC a tradiční dřevěné řemeslné zpracování v základu je zdůrazněno ručně vyrobenými detaily a autentickými materiály, které dotvářejí designový zážitek.

Busetti Garuti Redaelli

Vývoj všech jejich projektů si klade za cíl dosáhnout jednoduchých technických i formálních řešení, která zvýhodňují použitelnost a čitelnost objektu. Prostřednictvím tohoto procesu definují naše myšlenky, které reinterpretují tradiční nebo inovativní materiály, aby byly šetrnými společníky života. Inspirace jsou všude. Důležité je být vnímavý. Snaží se být ovlivněni velkou rozmanitostí podnětů ... neustále hledají inspirace, během pracovní doby nebo volného času, stále drží oči otevřené. To je jejich stav mysli. Skvělý design spočívá v tom, že při pohledu na objekt první myšlenka zní: mohlo by to být tak ... a po delším pozorování: ano, neexistuje způsob, jak to vylepšit, je to perfektní!

Busetti Garuti Redaelli

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku