House

Elegantní policový systém, který kombinuje funkci s estetikou, což vám umožní snadno změnit vzhled přesunutím příček. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
16 770 Kč
Cena bez DPH
13 860 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
105 cm
Hloubka
28 cm
Výška
105 cm
Podnož
bez soklu
Materiál
MDF
Provedení
lakovaná MDF deska
šedá Grey Pantone Cool Grey 5C
Nosnost
10 kg / police

Elegantní policový systém, který kombinuje funkci s estetikou, což vám umožní snadno změnit vzhled přesunutím příček. Dům je vyroben z odolného MDF a je k dispozici v několika barvách, které lze snadno kombinovat nebo stát samostatně jako dekorativní úložné řešení.

Halskov & Dalsgaard

Jsme Christina Halskov a Hanne Dalsgaard. Oba jsme byli vzděláváni na Královské akademii výtvarných umění v Kodani na katedře designu. Společnost Halskov & Dalsgaard Design byla založena v roce 1990. Pracujeme s tvrdým průmyslovým designem a produkty pro osvětlení, nábytek a životní styl. Milujeme rozmanitost designových oblastí a oblastí produktů, do kterých jsme zapojeni. Jako dva dynamičtí a zkušení designéři jsme neustále poháněni zvědavostí a zájmem o nové výzvy v oblasti designu. Inspirace je pro nás otevřeným polem a otevřenou myslí a silným vizuálním vědomím a orientací. Inspirace a nápady mohou pocházet ze zcela jiné oblasti a kousky + fragmenty, materiály + povrchy, tvary + koncepty lze mísit a transformovat do nového kontextu. Otevřené oči + otevřená mysl jsou zásadní. Zaměřujeme se na péči o lidskou bytost, funkčnost, respekt k životnímu prostředí a snažíme se vytvářet pozitivní přebytek inovacemi a smyslem pro humor. Design nábytku nikdy nepřestává být zajímavý, protože předměty, které jsou nám fyzicky blízké a které používáme z praktických důvodů, pro pohodlí a které vyjadřují a podtrhují osobnost, kterou si pro své domovy vybereme.

Halskov & Dalsgaard

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku