Harbor

Harbour Work Lounge, dílčí sezení, částečně lehátko, nabízí podporu, kterou lidé potřebují k produktivitě, a zároveň stylové prohlášení, ať už se práce provádí kdekoli.

Přečíst více

Detail produktu

Technické informace

Šířka
89,7 / 91,4 cm
Výška sedáku
37,1 cm
Provedení podnože
Litý hliník
Materiál
Bílý dub, hliník, látky, kůže
Hloubka sedáku
40,6 cm

Harbour Work Lounge, dílčí sezení, částečně lehátko, nabízí podporu, kterou lidé potřebují k produktivitě, a zároveň stylové prohlášení, ať už se práce provádí kdekoli.

Nicolai Czumaj-Bront

Nicolai Czumaj-Bront se narodil v Chicagu v roce 1978, studoval psychologii a filozofii na Kent State University, Ohio (1996-1999) a promoval v oboru průmyslový design na University of Illinois v Urbana-Champaign (1999-2002 BA v průmyslovém designu).

V roce 2002 začal pracovat pro skupinu konzultantů pro design a inženýrství, DiMonte Group v Aurora, IL. Během této doby byl vedoucím produktovým vývojářem ve společnosti Beoform. V roce 2005 nastoupil do společnosti Haworth, Inc. a v současné době je součástí studia Industrial Design Studio v Holandsku MI.

Nicolai Czumaj-Bront věří, že design je život. Design je krása, kterou vidíme, a vášeň, kterou cítíme. Vypráví smysluplné příběhy, ukazuje, že nám na tom záleží, a snaží se inspirovat. Design nás žádá, abychom zpochybňovali nápady a řešili problémy promyšleně. Design není o sledování trendů, ale o jejich vytváření: „Design je všechno“.

Nicolai Czumaj-Bront

Popis značky

Haworth je druhým největším výrobcem kancelářského nábytku na světě. Určuje trendy v kancelářích. Byl založen v roce 1948 v USA panem G.W. Haworthem v garáži. Od té doby je Haworth stále rodinná firma, působící na 5 kontinentech, ve 120 zemích a má více jak 600 dealerů. Haworth je inovátor, drží velké množství patentů. Je průkopník i v designu svých produktů, art directorkou je Patricia Urquila, do skupiny Haworth patří Cappelini, Casina, Poltrona Frau a celosvětově spolupracuje se značkami BuzziSpace, Framery. 

Ke stažení

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku