Lomi

3 sofa s divanem. Pravá a levá verze.Záměrem německé návrhářky Meike Harde s Lomi bylo spojit výraznou salonovou estetiku s přísnějším skandinávským designem. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
157 179 Kč
Cena bez DPH
129 900 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
310 cm
Hloubka
172 cm
Výška
75 cm
Výška sedáku
44 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
kovové, černé
Skořepina
dřevo, překližka
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
70 cm
Výplň sedáku
studená pěna, peří
Snímatelný potah
ne

Záměrem německé návrhářky Meike Harde s Lomi bylo spojit výraznou salonovou estetiku s přísnějším skandinávským designem. Výsledkem je elegantní řada pohovek, kde jsou polštáře umístěny na základně s pružinami, které jsou těsně spojeny, aby poskytovaly výjimečné pohodlí, ještě vylepšené měkkou výplní, která se přirozeně přizpůsobí vašemu tvaru. Nohy a rám jsou přesně umístěny tak, aby pohovce dodaly eleganci a lehkost, zatímco vnitřní konstrukce ze dřeva certifikovaného FSC a příjemné područky umocňují řemeslné vlastnosti designu. Přidejte odpovídající pouf a vytvořte kompletní a elegantní vzhled.

Meike Harde

Mé návrhy se vyznačují jemnými strukturami a jemnými detaily přizpůsobenými čistými tvary. Návrhy směřují k estetické synergii materiálu a formy. Věřím, že dekorativní prvek by měl kráčet ruku v ruce s užitečným účelem. Pro mě jsou funkce a estetika jednotným celkem.

Meike Harde

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku