Amp Chandelier

AMP lustr je dominantní závěsné svítidlo do prostoru. Krásné konstrukce, mnoho baněk a příjemné světelné zdroje dělají z tohoto lustru ozdobu interiéru. Skvěle se hodí nad velké rodinné jídelní stoly.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
21 901 Kč
Cena bez DPH
18 100 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
62,5 cm
Výška
32,5 cm
Materiál
sklo, mramor
Provedení
bílá/černá/zlatá
Skořepina
lakovaný kov
Zdroj / Patice
G4 (LED), nestmívatelné
Světelný zdroj
dodává se s 35 žárovkami, ne stmívané
Kabel
4 m, textilní
Hmotnost
4,4 kg

Amp je řada malých lamp inspirovaných starými lampovými zesilovači ze 60. let. Unikátní tvary a klasické materiály z mramoru a skla dodávají Amp nostalgický a zároveň moderní dojem.

Dekorativní žárovka vydává úžasnou záři skrz stínidla z černého či zlatavého skla, neprůhlednost bílého skla zase zdůrazňuje tvar lampy, takže vypadá jako tajemná silueta a tím v prostoru tvoří nadzemskou atmosféru.

Kolekce žárovek produkuje krásné a pohodlné světlo a propracovaný design může tvořit součást mnoha různých dekorů interiéru. Zavěste jednu lampu Amp na chodbě, v rohu obývacího pokoje nebo vytvořte skupinu lamp Amp Lamps nad jídelním stolem pro vzdušný pocit.

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku