Emperor

Asijská architektura – a konkrétněji dvě věže divadla pantomimy v zahradách Tivoli – posloužily jako zdroj inspirace pro císařské lampy. Lesklý zlatý povrch, kulové detaily a uhlazené křivky jim dodávají moderní a elegantní výraz.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
6 990 Kč
Cena bez DPH
5 777 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
19 cm
Výška
31 cm
Materiál
Lesklý mosazný plech
Provedení
závěsné svítidlo
Zdroj / Patice
E27
Kabel
4 m, textilní
Odstín
Leštěná mosaz

Asijská architektura – a konkrétněji dvě věže divadla pantomimy v zahradách Tivoli – posloužily jako zdroj inspirace pro císařské lampy. Lesklý zlatý povrch, kulové detaily a uhlazené křivky jim dodávají moderní a elegantní výraz. Stínidla lamp mají uvnitř matnou bílou barvu, která umožňuje světlu vydávat měkké, ale funkční světlo. Přineste si atmosféru Tivoli domů s designovými předměty od Normanna Copenhagen.

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku