Dial

DIAL je inspirován starou školní telefonní budkou a inovativní design splňuje neustále rostoucí potřebu být „soukromý na veřejnosti“. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
21 054 Kč
Cena bez DPH
17 400 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
85 cm
Hloubka
67 cm
Výška
59 cm
Materiál
látka
Provedení
montáž na zeď
Skořepina
celočalouněná
Snímatelný potah
ano

DIAL je inspirován starou školní telefonní budkou a inovativní design splňuje neustále rostoucí potřebu být „soukromý na veřejnosti“. DIAL může pomoci vytvořit fyzický a duševní soukromý pokoj ve veřejných prostorách nezbytný k relaxaci a soustředění na to, co je v danou chvíli důležité – ať už je to hovor přes Skype s kolegou, FaceTime s milovanou osobou nebo prostě jen potřeba zavřete na chvíli oči a soustřeďte se na nadcházející úkol, cestování nebo důležitou schůzku. DIAL je zevnitř i zvenku plně čalouněný, takže je měkký a příjemný a v závislosti na volbě látky může být přizpůsoben tak, aby vyhovoval všem druhům prostředí ve veřejných prostorách.

Busk Hertzog

Busk + Hertzog je dánský designérský tým známý svými oceněnými návrhy nábytku. Vytvořili designéři Flemming Busk a Stephan Hertzog v roce 2000 a jsou to dva z nejoceňovanějších dánských designérů, kteří získali mezinárodní ocenění za design, jako jsou Red Dot Awards, IF Awards a Good Design Awards.

Busk Hertzog

Popis značky

SOFTLINE má za sebou dlouhou cestu od chvíle, kdy jsme začali vyrábět nábytek v roce 1979. Stali jsme se mezinárodní značkou vytvářením inovativního, ikonického a vysoce kvalitního nábytku a naše moderní barevné vzory najdete po celém světě. Jedna věc se však nezměnila: veškerý náš moderní čalouněný nábytek je stále vyráběn v Dánsku v naší vlastní továrně.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku