Knott

Polštář Knott je designovou ikonou. Kvalitní provedení a výborné materiály dělají z tohoto produktu dlouhodobý předmět pro vaše potěšení.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
3 380 Kč
Cena bez DPH
2 793 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
30 cm
30 cm
Výška
15 cm
Materiál
50 vlna, 50% acryl
Provedení
více barev
Hmotnost
0,6 kg

Polštář s jedinečným charakterem, založený na sochařské formě namísto vzorů. Uzel je vyroben z pletené trubky o délce několika metrů, která se následně sváže a vytvoří kompaktní uzel, který je pohodlný jako podpěra v pohovce a zároveň je elegantní na pohled. Polštář Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir’s Knot patří díky svému silnému designu do exkluzivní skupiny produktů, které zůstanou v paměti.

Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir

Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir

Popis značky

Design House Stockholm spolupracuje se zavedenými i neznámými designéry. Zaměřujeme se na vývoj skvělých produktů. Když jsme se poprvé setkali s Harri Koskinenem, byl to ještě neznámý student v Helsinkách, ale měl úžasný nápad. Myšlenka, která by přinesla celosvětový úspěch - Block Lamp.

Naší ambicí je shromáždit sbírku toho nejlepšího skandinávského designu současnosti. Pojem „skandinávský“ odkazuje spíše na filozofickou a estetickou perspektivu než na geografii a národnost: v naší síti máme francouzské, německé, australské, americké a chilské designéry. Výsledkem je kolekce designových klasik s nadčasovou přitažlivostí a vlastnostmi, které překonávají dočasné trendy.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku