Form

S posláním vytvořit skořepinovou židli s jednotným vzhledem, která by stála jako jedna soudržná jednotka, vytvořil Simon Legald pro Normann Copenhagen. Aby bylo dosaženo tohoto bezproblémového, integrovaného vzhledu, bylo vyvinuto nové a inovativní řešení pro shromažďování sedadel pomocí nohou. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
11 737 Kč
Cena bez DPH
9 700 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
70,5 cm
Hloubka
52 cm
Výška
80 cm
Výška sedáku
44 cm
Provedení podnože
Chrom
Provedení skořepiny
Plast
Stohovatelnost
ne
Snímatelný potah
ne, lze objednat dodatečný sedák

S posláním vytvořit skořepinovou židli s jednotným vzhledem, která by stála jako jedna soudržná jednotka, vytvořil Simon Legald pro Normann Copenhagen. Aby bylo dosaženo tohoto bezproblémového, integrovaného vzhledu, bylo vyvinuto nové a inovativní řešení pro shromažďování sedadel pomocí nohou. Zakřivené plastové sedadlo a rám z dubu, ořechu nebo oceli jsou přirozeně integrovány se sedadlem pomocí jedinečného systému. Plastové sedadlo a dřevěné nebo ocelové nohy se elegantně setkávají a zdůrazňují vysokou kvalitu řemeslného zpracování a jednoduchost skandinávského designu nábytku. Form je moderní křeslo s minimalistickým výrazem. Díky jednoduchému a současnému designu má křeslo Form měkkou a přívětivou siluetu a výrazně rezidenční vzhled. Nohy vypadají téměř, jako by vyrůstaly ze skořápky. To dává flexibilitu designu a umožňuje variabilitu rámu mnoha způsoby a přizpůsobení velkému počtu interiérů. Křesla Form mají velkou oporu zad a poskytují svobodu pohybu, zatímco područky poskytují další prostor pro relaxaci. Silné materiály a tvarovaný tvar zajišťují pohodlné sezení. V kombinaci s čistým designem je z Form flexibilní a funkční židle do každé místnosti, například jako kancelářská židle, jídelní židle nebo příležitostná židle.

Simon Legald

Simon Legald vystudoval Královskou dánskou akademii výtvarných umění v létě 2012. Jeho tvorba se skládá z produktů malého i velkého rozsahu. Simonovy návrhy jsou často vytvářeny v dialogu mezi řemeslným zpracováním a průmyslem. Rovněž rád začleňuje do designu techniky, které jsou nezbytné pro strukturu produktu, tím, že je vizuálně zvýrazní.

„Poctivost je tím, co dělá produkt srozumitelným a tím, co popisuje jeho funkčnost. Pokud produktu rozumíte, nepotřebuje žádné vysvětlení. Podstatou mého designu je, aby byl zakoupen a používán. Proto musí splňovat ne pouze funkční aspekty, ale také psychologické a estetické potřeby. Pro mě jednoduchost popisuje skutečnou identitu objektů a činí je důvěryhodnými. Při svém návrhu se snažím nepřidávat žádné zbytečné detaily. Pracuji s jednoduchostí zdůrazněním nezbytností místo skrývá je. Poskytuje produktu jednoduchý a upřímný výraz. “. 

Simon Legald

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku