SM33

Kulatý rozkládací stůl na centrální podnoži. Unikátní systém rozložení s patentovaným mechanismem. Jídelní stůl Skovby #33 je vybaven unikátním systémem roztahování. Otáčením otočného talíře pod deskou stolu se tři křídla synchronně pohybují do polohy, která uvolňuje místo pro výsuvné křídla v základně. Při lehkém tlaku se vysouvací listy rozvinou pomocí pružiny umístěné pod trojúhelníkem uprostřed stolu.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
68 970 Kč
Cena bez DPH
57 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Velikost rozložení
149 cm
Průměr
123 cm
Výška
74 cm
Podnož
dýha/masiv
Materiál
dub, ořech
Materiál deska
dýha/masiv

Jídelní stůl Skovby #33 je vybaven unikátním systémem roztahování. Otáčením otočného talíře pod deskou stolu se tři křídla synchronně pohybují do polohy, která uvolňuje místo pro výsuvné křídla v základně. Při lehkém tlaku se vysouvací listy rozvinou pomocí pružiny umístěné pod trojúhelníkem uprostřed stolu.

Popis značky

Společnost Skovby byla založena v roce 1933 truhlářem Thorvaldem Rasmussenem. S vizí, usilovným úsilím a profesionální hrdostí vytvořil základ pro udržitelný a funkční design nábytku, který jeho syn Villy Rasmussen a vnuci Preben a Jørgen Rasmussenovi od té doby pokračují. Prvotní speciální zakázky pro malou dílnu pro jednoho člověka rychle postoupily do kompletních jídelen a za méně než 20 let byl nábytek Skovby vyráběn v produktových řadách. Tento vývoj vedl k vybudování mezinárodní dealerské sítě. Zdravý organický růst s neustálým zaměřením na řemeslo, přírodní materiály a udržitelný obchodní model, který se zavazuje k zaměstnancům a životnímu prostředí. Hnací silou a společnou vášní zahrnující tři generace truhlářů je funkce. Skovby patřil mezi průkopníky v oblasti funkčních rozšiřovacích systémů pro stoly a dnes je nábytkářská společnost světově proslulá díky zvláštnímu talentu kombinovat design a funkčnost. Trvalým a přímým důvodem úspěchu Skovby je schopnost vyvíjet design, který spojuje silný estetický výraz s inovativní funkcí. Dnes Preben a Jørgen Rasmussenovi provozují mezinárodní podnik v oblasti špičkových technologií s pozitivním dopadem na životní prostředí.

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku