SM27

Čím více tím lépe! Udělejte místo pro všechny své blízké s rozkládacím jídelním stolem SM27. Toto je jeden z našich nejoblíbenějších modelů stolů - a to z dobrého důvodu. S celkem šesti výsuvnými křídly – z toho třemi pohodlně uloženými pod deskou stolu – má tento stůl mimořádnou kapacitu k sezení až 20 osob. 3 přídavné desky jsou v ceně stolu, 3 další se dají doobjednat.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
81 554 Kč
Cena bez DPH
67 400 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
101 cm
Délka
205 cm
Velikost rozložení
358 cm
Výška
74 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
masivní dřevo
Materiál
dub/ořech
Hmotnost
97 kg

Stůl má v základní poloze místo pro 8 osob a je dostupný v několika druzích dřeva a laminátových deskách. Design je inspirován retro stylem, zatímco zaoblené rohy stolu a dvojité nohy poskytují modernější výraz. Proporce jsou dobře vyvážené a dodávají stolu příjemný vizuální klid. Vysoce funkční, velmi populární!

Popis značky

Společnost Skovby byla založena v roce 1933 truhlářem Thorvaldem Rasmussenem. S vizí, usilovným úsilím a profesionální hrdostí vytvořil základ pro udržitelný a funkční design nábytku, který jeho syn Villy Rasmussen a vnuci Preben a Jørgen Rasmussenovi od té doby pokračují. Prvotní speciální zakázky pro malou dílnu pro jednoho člověka rychle postoupily do kompletních jídelen a za méně než 20 let byl nábytek Skovby vyráběn v produktových řadách. Tento vývoj vedl k vybudování mezinárodní dealerské sítě. Zdravý organický růst s neustálým zaměřením na řemeslo, přírodní materiály a udržitelný obchodní model, který se zavazuje k zaměstnancům a životnímu prostředí. Hnací silou a společnou vášní zahrnující tři generace truhlářů je funkce. Skovby patřil mezi průkopníky v oblasti funkčních rozšiřovacích systémů pro stoly a dnes je nábytkářská společnost světově proslulá díky zvláštnímu talentu kombinovat design a funkčnost. Trvalým a přímým důvodem úspěchu Skovby je schopnost vyvíjet design, který spojuje silný estetický výraz s inovativní funkcí. Dnes Preben a Jørgen Rasmussenovi provozují mezinárodní podnik v oblasti špičkových technologií s pozitivním dopadem na životní prostředí.

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku