SM127

Hranatý rozkládací stůl s klasickou podnoži. Unikátní systém rozložení s patentovaným mechanismem. Jídelní stůl Skovby #127 je vybaven unikátním systémem roztahování. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
52 030 Kč
Cena bez DPH
43 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
95 cm
Délka
175 cm
Velikost rozložení
275 cm
Výška
74 cm
Podnož
dýha/masiv
Materiál
dub, ořech
Materiál deska
dýha/masiv

Jídelní stůl Skovby #127 je vybaven unikátním systémem roztahování. Otáčením otočného talíře pod deskou stolu se tři křídla synchronně pohybují do polohy, která uvolňuje místo pro výsuvné křídla v základně. Při lehkém tlaku se vysouvací listy rozvinou pomocí pružiny umístěné pod trojúhelníkem uprostřed stolu.

Popis značky

Společnost Skovby byla založena v roce 1933 truhlářem Thorvaldem Rasmussenem. S vizí, usilovným úsilím a profesionální hrdostí vytvořil základ pro udržitelný a funkční design nábytku, který jeho syn Villy Rasmussen a vnuci Preben a Jørgen Rasmussenovi od té doby pokračují. Prvotní speciální zakázky pro malou dílnu pro jednoho člověka rychle postoupily do kompletních jídelen a za méně než 20 let byl nábytek Skovby vyráběn v produktových řadách. Tento vývoj vedl k vybudování mezinárodní dealerské sítě. Zdravý organický růst s neustálým zaměřením na řemeslo, přírodní materiály a udržitelný obchodní model, který se zavazuje k zaměstnancům a životnímu prostředí. Hnací silou a společnou vášní zahrnující tři generace truhlářů je funkce. Skovby patřil mezi průkopníky v oblasti funkčních rozšiřovacích systémů pro stoly a dnes je nábytkářská společnost světově proslulá díky zvláštnímu talentu kombinovat design a funkčnost. Trvalým a přímým důvodem úspěchu Skovby je schopnost vyvíjet design, který spojuje silný estetický výraz s inovativní funkcí. Dnes Preben a Jørgen Rasmussenovi provozují mezinárodní podnik v oblasti špičkových technologií s pozitivním dopadem na životní prostředí.

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku