SM78

Patentovaný Jídelní stůl Skovby #78. Jedinečný design tohoto jídelního stolu je inspirován úplně prvním osminohým jídelním stolem Skovby. Jídelní deska je elipsovitá a nohy jsou poloeliptické. To dává jídelnímu stolu Skovby #78 harmonický a velmi lehký výraz. Nohy mají vůči sobě mírně nakloněný úhel a vytvářejí nahoře malou mezeru – nový design, který má i praktickou funkci. Speciální kování na vnějších nohách umožňuje upravit nohy v případě, že jsou ovlivněny změnami vlhkosti vzduchu. Toto řešení je praktické zejména na masivních jídelních stolech, které se při kolísání vlhkosti a teploty vzduchu častěji roztahují a smršťují. Od 6 do 16 míst Jídelní stůl Skovby #78 je dodáván se dvěma prodlužovacími křídly, které jsou uloženy v přihrádce pod deskou jídelního stolu.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
53 240 Kč
Cena bez DPH
44 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
109 cm
Délka
190 cm
Velikost rozložení
109 * 290 cm
Výška
74 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
masivní dřevo/dýha
Materiál
dub/ořech
Hmotnost
65 kg

Jídelní stůl Skovby #78 pojme při plném roztažení 14 osob. K dispozici také se stolní deskou z lamina Jídelní stůl Skovby #78 je k dispozici také se stolní deskou z lamina - Skovby High Pressure Silk Laminate. Laminát má neuvěřitelně odolný, hedvábně matný povrch a je velmi praktický a snadno se čistí. Stolová deska z hedvábného lamina je bílá a je kombinována s podnoží v povrchové úpravě dub bílý olej nebo černé wengé.

Popis značky

Společnost Skovby byla založena v roce 1933 truhlářem Thorvaldem Rasmussenem. S vizí, usilovným úsilím a profesionální hrdostí vytvořil základ pro udržitelný a funkční design nábytku, který jeho syn Villy Rasmussen a vnuci Preben a Jørgen Rasmussenovi od té doby pokračují. Prvotní speciální zakázky pro malou dílnu pro jednoho člověka rychle postoupily do kompletních jídelen a za méně než 20 let byl nábytek Skovby vyráběn v produktových řadách. Tento vývoj vedl k vybudování mezinárodní dealerské sítě. Zdravý organický růst s neustálým zaměřením na řemeslo, přírodní materiály a udržitelný obchodní model, který se zavazuje k zaměstnancům a životnímu prostředí. Hnací silou a společnou vášní zahrnující tři generace truhlářů je funkce. Skovby patřil mezi průkopníky v oblasti funkčních rozšiřovacích systémů pro stoly a dnes je nábytkářská společnost světově proslulá díky zvláštnímu talentu kombinovat design a funkčnost. Trvalým a přímým důvodem úspěchu Skovby je schopnost vyvíjet design, který spojuje silný estetický výraz s inovativní funkcí. Dnes Preben a Jørgen Rasmussenovi provozují mezinárodní podnik v oblasti špičkových technologií s pozitivním dopadem na životní prostředí.

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku