Oculus

Media kabinet Oculus je série komod pro media tchniku do vašeho interiéru. Elegantní design je zvýrazněn detaily na zpracování podnoží. Velká komoda se 2 zásuvkami a 2 dvířky. Uvnitř vždy výškově stavitelné police. Čelní plocha niky je textilní pro průchod signálu dálkového ovladače pro media.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
31 460 Kč
Cena bez DPH
26 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
176 cm
Hloubka
45 cm
Výška
33 cm
Provedení
smontované od výrobce
Skořepina
dýha
Dvířka
masivní dub

Audio komoda v dýhovaném provedení. Přední část je nápadná, pečlivým rozložením dýhy. Jsou verze se zásuvkami dvířkami. Nika je překryta otevíravými dvířky z látky, ovládáte audio a nemusíte nic otevírat. Dveře s měkkým zavíráním, zásuvky s plně výsuvným mechanismem, měkké zavírání. Uvnitř: vždy police. Podnoží z masivního dřeva s funkcí nastavitelnými nožičkami. Zadní části jsou připraveny na vedení kabeláží.

Morten Svendsen

Morten Svendsen, narozený v roce 1966, se stal truhlářem v polovině 80. let. Od prvních let se věnoval designu nábytku, rád kreslil, navrhoval a vyráběl si vlastní nábytek. Na začátku rodina a přátelé těžili z těchto návrhů pocházejících z jeho malé dílny. Jak roky plynuly a po dalších zaměstnáních v různých továrnách na nábytek se z toho stala profese a v roce 1996 koupil továrnu na nábytek PBJ v Rødding - Spøttrup.

Morten Svendsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku