Cana

Všechny designy v řadě Cana jsou vybaveny vzdušnou proutěnou přední částí, která této sérii dodává ikonický, lehký a klidný zdvih. Série se skládá z komod, vysokých desek, nočních stolků a příborníků a je navržena dánským designovým duem Steffensen & Würtz.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
46 404 Kč
Cena bez DPH
38 350 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
70,6 cm
Hloubka
40 cm
Výška
108 cm
Podnož
dřevěné
Materiál
Dub bíle pigmentovaný olejovaný, olejovaný dub/ořech, černá/bílá lakovaná ocel, bíle lakovaná MDF
Dvířka
skleněná výplň

Všechny designy v řadě Cana jsou vybaveny vzdušnou proutěnou přední částí, která této sérii dodává ikonický, lehký a klidný zdvih. Série se skládá z komod, vysokých desek, nočních stolků a příborníků a je navržena dánským designovým duem Steffensen & Würtz. Návrháři našli inspiraci v charakteristické klidné atmosféře dánských přímořských hotelů, kde klid a autentičnost vytvářejí velmi zvláštní atmosféru. Transparentní a vzdušný výraz posiluje tento zdroj inspirace a je krásnou připomínkou udržování místnosti jednoduché, čisté a minimalistické z hlediska funkce i vzhledu.

OOOJA

Naše nápady pro design nábytku pocházejí z velké „krabice“ ukryté v zadní části našich myslí. Krabice plná fragmentů designu, tvarů, materiálů, pocitů a funkcí. Všechno, z čeho je nábytek vyroben. Nápady ze snů, obrázky, které jsme viděli, nebo něco, co lidé řekli. Všechny tyto inspirace ukládáme, mícháme a dáváme na papír. Některé končí jako nové designy, jiné jsou vyhozeny zpět do krabice pro pozdější použití.

OOOJA

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku