Mix

Elegantní kombinace hravé lehkosti a řemeslného zpracování předvedené v klasickém a moderním stole. Krásný a praktický kávový stolek. Kamenná deska vydrží a vypadá stále svěže.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
27 709 Kč
Cena bez DPH
22 900 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
46 cm
Výška
48 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
dub lakovaný, nebo mořený
Materiál
dřevo, kámen
Materiál deska
mramor, travretin, nebo terrazzo

Mix je řada elegantních a hravých konferenčních stolků, které harmonicky kombinují různé druhy dřeva, materiálů a tradic. Vynalézavá a svůdná směs materiálů, která je patrná v každém designu, vytváří jedinečný výraz vylepšený elegantním a odolným řemeslným zpracováním, které se za ním skrývá. Elegantní kombinace hravé lehkosti a řemeslného zpracování předvedené v klasickém a moderním stole.

Gud

Hledáme krásu v pravdě tvarů a materiálů a vytváříme objekty, jejichž cílem je mluvit skrze naši kulturu, tradice a vzpomínky. Inspirují nás osobní i kolektivní zkušenosti a příběhy i historie samotného designu.

Gud

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku