Stick

Jednoduchý konferenční stolek krásném čistém, skandinávském designu. Vhodně zvolené kombinace materiálů a detailů. Nábytek, který udělá vaši domácnost velmi příjemnou a elegantní.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
18 513 Kč
Cena bez DPH
15 300 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
120 cm
Hloubka
90 cm
Výška
44 cm
Podnož
dřevěná
Provedení podnože
kulaté nohy
Provedení
konferenční stolek
Materiál deska
dýhovaná, nebo laminátová

Stůl má výrazný retro design.

Michael H. Nielsen

Můj styl se vyznačuje tím, že se soustředím na detail a „hranu“, která odděluje mé návrhy od davu. Jedním z mých největších vlivů je zaregistrovat, jak velká je mezi lidmi různorodost, a pokusit se vyhovět velmi odlišným potřebám, které vytváří.

Vždy mě fascinovalo řemeslné zpracování a interakce mezi řemeslníkem a designérem. Dobrý design je tím, co dává smysl a hodnotu lidem, kteří jej používají.

Michael H. Nielsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Ke stažení

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku