Palm

Palm série. Celodřevěná židle, tvarovaná skořepina, ohýbané nohy. Nestárnoucí design, kus nábytku pro každý interiér. Says Who jsou designéři společnosti Palm - řada krásných a pohodlných židlí, které elegantně vyvažují pohodlí, funkci a design.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
10 043 Kč
Cena bez DPH
8 300 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
58 cm
Hloubka
66,2 cm
Výška
73 cm
Výška sedáku
38,4 cm
Podnož
dřevěný masiv
Skořepina
ohýbaná dřevěná překližka
Hloubka sedáku
45,5 cm
Stohovatelnost
ne
Snímatelný potah
bez potahu

Says who jsou designéři společnosti Palm - řada krásných a pohodlných židlí, které elegantně vyvažují pohodlí, funkci a design. Palm má mnoho podob, povrchů, barev a formátů; s ocelovou základnou, z přírodního dřeva certifikovaného FSC, s čalouněním nebo bez, jako stohovatelná verze spojující umění, design a funkci a jako krásná a pevná konstanta pro kancelářský kout. Všechny verze jsou vytvořeny s důrazem na krásné detaily, díky nimž je židle stejně funkční jako dechberoucí. Šikmé nohy spolu s vynikajícím řemeslným zpracováním zajišťují, že vaše židle Palm může nést malé i velké zážitky po celý život.

Says Who

Nikolaj a Kasper. Says Who Desig rádi vypráví příběhy prostřednictvím jejich produktů. Příběhy, které přidávají charakter a význam pro uživatelské prostředí. Milují jednoduchý, chytrý a přesto mužský design. Surovost vyjádřená rafinovanými detaily. Vždy se snaží dodávat produktu osobnost. Dobrý design je užitečný, charakteristický a vypráví příběh. Zanechává trvalý dojem, který obohacuje naše životy způsoby, na které jsme nikdy předtím nepomysleli. Když je design v nejlepší formě, obohacuje náš každodenní život a zkušenosti.

Says Who

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku