Mielo

Vytvořeno se zaměřením na pohodlí, charakter a ručně vyráběnou evropskou kvalitu. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
31 871 Kč
Cena bez DPH
26 340 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
89 cm
Hloubka
79 cm
Výška
72,5 cm
Materiál
látka

Pozvěte do svého obývacího pokoje ikonické křeslo. Křeslo Mielo a s ním spojená podnožka mají skulpturální vzhled salonku s nadčasovými, organickými tvary. Vytvořeno se zaměřením na pohodlí, charakter a ručně vyráběnou evropskou kvalitu. Díky svému otevřenému tvaru vás uvítá k pohodlnému a uvolněnému sezení, s otočným sedákem, který prodlouží jeho životnost. Mielo je krásné z každého úhlu, doplní každý moderní interiér a jistě upoutá pozornost vašich hostů.

Charlotte Honcke

Fascinuje mě umění, formy a materiály. Grafika a móda jsou také věci, které mě inspirují. Chtěl bych, abych navrhl svůj malý Fiat 500. Má jemný a sladký výraz, který se snadno hodí. Dobrý design je, když existují funkční a estetické úhly, o kterých vím, že říkají ostatní návrháři. Kromě těchto dvou funkcí musí design překvapit nebo mít nějaké vzrušující detaily, díky nimž budete zvědaví, takže se nábytku musíte pouze dotknout, vidět nebo vyzkoušet. Jako designér jsem velmi zvědavý a nesmírně šťastný, že mohu pracovat s tím, co mě baví.

Charlotte Honcke

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku