Cabala

Inteligentní modulární pohovkový programu s nekonečnými možnostmi uspořádání a seskupení.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
24 916 Kč
Cena bez DPH
20 592 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
99 cm
Hloubka
99 cm
Výška
78 cm
Výška sedáku
40 cm
Podnož
bez nohou
Provedení podnože
kluzáky
Materiál
látka
Skořepina
celočalouněná
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ano

Díky jedinečné vlastnosti lze orientaci sedadla změnit okamžitě a je možné vytvořit dva různé směry sezení najednou - např. k oknu a ke krbu, k televizi nebo k uměleckému dílu. Opěradlo jednoduše jemně zatlačíte nebo zatáhnete, aby se sklopilo na jednu nebo druhou stranu. Integrovaná funkce, která umožňuje sedět na obou stranách modulu v závislosti na uspořádání opěradla.

Díky této rozmanitosti je CABALA ideální pro hotely, muzea, čekárny a samozřejmě obývací pokoje. Kulaté rohy vytvářejí výrazný vzhled s moderním okrajem a doplňují vysoce kvalitní detaily čalounění.

Cena GOOD DESIGN 2018

Muller & Wulff

V roce 2001 založili němečtí designéři Thomas Müller a Jörg Wulff v Berlíně své designérské studio Müller & Wulff. Müller navštěvoval Akademii výtvarných umění a Royal College of Art v Londýně, zatímco Wulff navštěvoval Poole College of Art and Design a Hochschule für Gestaltung v Berlíně. Thomas Müller a Jörg Wulff navrhují výrobky s ohledem na uživatele a zaměřují se na funkčnost a pohodlí. Pohovky Müller & Wulff pro Softline vyzařují sofistikovaný minimalismus.

Muller & Wulff

Popis značky

SOFTLINE má za sebou dlouhou cestu od chvíle, kdy jsme začali vyrábět nábytek v roce 1979. Stali jsme se mezinárodní značkou vytvářením inovativního, ikonického a vysoce kvalitního nábytku a naše moderní barevné vzory najdete po celém světě. Jedna věc se však nezměnila: veškerý náš moderní čalouněný nábytek je stále vyráběn v Dánsku v naší vlastní továrně.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku