Passion

Všestranný a nadčasový. Modulární koncept PASSION má nadčasový design zaměřený na eleganci a pohodlí.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
27 087 Kč
Cena bez DPH
22 386 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
98 cm
Hloubka
98 cm
Výška
67/82 cm
Výška sedáku
42 cm
Podnož
jasan/černě mořený jasan
Materiál
látka
Skořepina
celočalouněná
Výplň sedáku
studená pěna
Snímatelný potah
ano

Dřevěné nohy vytvářejí vzdušný vznášející se vzhled. PASSION se skládá ze tří základních prvků, které vám umožní vytvořit kombinaci, která vyhovuje místnosti, kterou vybavujete. Softline nabízí široký výběr potahových látek a všechny potahy jsou snímatelné.

STINE ENGELBRECHTSEN

Stine Engelbrechtsen se narodila v roce 1972 v Dánsku. Vystudovala průmyslovou design na „Danmarks Designskole“ a v roce 1999 vydala absolventskou práci pod názvem „Vybavení pro venkovní život“. Vystavovala v kodaňském „Øksnehallen“ a také na veletrhu ve Formlandu v Herningu („De Nye“). Stine Engelbrechtsen je ve společnosti Softline zaměstnána od srpna 2000 jako designér a produktový manažer.

STINE ENGELBRECHTSEN

Popis značky

SOFTLINE má za sebou dlouhou cestu od chvíle, kdy jsme začali vyrábět nábytek v roce 1979. Stali jsme se mezinárodní značkou vytvářením inovativního, ikonického a vysoce kvalitního nábytku a naše moderní barevné vzory najdete po celém světě. Jedna věc se však nezměnila: veškerý náš moderní čalouněný nábytek je stále vyráběn v Dánsku v naší vlastní továrně.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku