MORE police

More je variabilní policový systém, navržený tak, aby vyhověl všem vašim nárokům na dispozice. Jednoduché nosné prvky, snadné osazení polic a skříněk a několik materiálových variant. Vyberte si z předem navržených sestav, tu která vám nejvíce vyhovuje, nebo buďte kreativní a sestavte si vlastní stěnu. Každý díl lze objednat samostatně. Oproti systému Less je More více zakulacený, má oblejší hrany a detaily jsou spíše s rádiusy. Úchytky na dvířkách jsou kruhové, všechny hrany oblé. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
2 662 Kč
Cena bez DPH
2 200 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
96 cm
Hloubka
25 cm
Výška
2 cm
Provedení
závěsná police
Skořepina
dýha, lakováno

More je variabilní policový systém, navržený tak, aby vyhověl všem vašim nárokům na dispozice. Jednoduché nosné prvky, snadné osazení polic a skříněk a několik materiálových variant. Vyberte si z předem navržených sestav, tu která vám nejvíce vyhovuje, nebo buďte kreativní a sestavte si vlastní stěnu. Každý díl lze objednat samostatně. Oproti systému Less je More více zakulacený, má oblejší hrany a detaily jsou spíše s rádiusy. Úchytky na dvířkách jsou kruhové, všechny hrany oblé. 

Michael H. Nielsen

Můj styl se vyznačuje tím, že se soustředím na detail a „hranu“, která odděluje mé návrhy od davu. Jedním z mých největších vlivů je zaregistrovat, jak velká je mezi lidmi různorodost, a pokusit se vyhovět velmi odlišným potřebám, které vytváří.

Vždy mě fascinovalo řemeslné zpracování a interakce mezi řemeslníkem a designérem. Dobrý design je tím, co dává smysl a hodnotu lidem, kteří jej používají.

Michael H. Nielsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku