MORE sestava

More je variabilní policový systém, navržený tak, aby vyhověl všem vašim nárokům na dispozice. Jednoduché nosné prvky, snadné osazení polic a skříněk a několik materiálových variant. Vyberte si z předem navržených sestav, tu která vám nejvíce vyhovuje, nebo buďte kreativní a sestavte si vlastní stěnu. Každý díl lze objednat samostatně. Oproti systému Less je More více zakulacený, má oblejší hrany a detaily jsou spíše s rádiusy. Úchytky na dvířkách jsou kruhové, všechny hrany oblé. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
38 720 Kč
Cena bez DPH
32 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
158 cm
Hloubka
25 cm
Výška
120 cm
Provedení
nutné sestavit
Skořepina
dýha, lakováno
Dvířka
dřevěná, posuvná

More je variabilní policový systém, navržený tak, aby vyhověl všem vašim nárokům na dispozice. Jednoduché nosné prvky, snadné osazení polic a skříněk a několik materiálových variant. Vyberte si z předem navržených sestav, tu která vám nejvíce vyhovuje, nebo buďte kreativní a sestavte si vlastní stěnu. Každý díl lze objednat samostatně. Oproti systému Less je More více zakulacený, má oblejší hrany a detaily jsou spíše s rádiusy. Úchytky na dvířkách jsou kruhové, všechny hrany oblé. 

Michael H. Nielsen

Můj styl se vyznačuje tím, že se soustředím na detail a „hranu“, která odděluje mé návrhy od davu. Jedním z mých největších vlivů je zaregistrovat, jak velká je mezi lidmi různorodost, a pokusit se vyhovět velmi odlišným potřebám, které vytváří.

Vždy mě fascinovalo řemeslné zpracování a interakce mezi řemeslníkem a designérem. Dobrý design je tím, co dává smysl a hodnotu lidem, kteří jej používají.

Michael H. Nielsen

Popis značky

Společnost PBJ Designhouse byla založena v roce 1968 panem Per Buhl Jorgensen. Odtud pramení i název společnosti skládající se z prvních písmen zakladatele. Byla velmi úspěšná v USA, kam exportovala většinu své produkce. Jako první společnost vyráběla televizní a media skříňky. Po teroristickém útoku v roce 2001, ze dne na den přestala poptávka na americkém trhu. PBJ se tedy začalyi soustředit a budovat prodejní síť na evropském trhu. V sortimentu jsou prvotřídní. Centrála a zázemí odkud je řízen prodej, vývoj a design nových produktů je v Dánsku ve městě Rodding . PBJ je 100% rodinná firma.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku