Arthon

Arthon je určen pro každodenní použití. Reprezentativní, pohodlná a praktická pohovka vybavená snímatelnými, pratelnými potahy. Design také umožňuje snadnou výměnu jednotlivých dílů v případě jejich poškození, nebo jen chcete změnit vzhled výměnou barvy potahu nebo volbou látky. To je nezbytnou součástí designu, protože prodlužuje životnost pohovky - v zájmu vaší ekonomiky a spotřeby zdrojů.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
106 057 Kč
Cena bez DPH
87 650 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
365 cm
Hloubka
100 cm
Výška
85 cm
Výška sedáku
45 cm
Podnož
4 nohy
Provedení podnože
Kovový rám
Skořepina
dřevo, překližka
Provedení skořepiny
celočalouněná
Hloubka sedáku
57 cm
Výplň sedáku
studená pěna nebo vatování
Snímatelný potah
ano
Šířka sedáku
75 cm

Prvním hlavním kritériem, které je třeba splnit při navrhování a výrobě smysluplného udržitelného produktu, je zajistit, že produkt bude mít určitý stupeň jedinečnosti, přesvědčivou a atraktivní estetiku a funkční profil. Pokud jde o konstrukci, styl a pohodlí, Arthon je navržen tak, aby respektoval výše uvedené. 

Per Weiss

Per Weiss se narodil v roce 1959 v Dánsku a jako všestranně talentovaný umělec začal svou kariéru původně jako profesionální hudebník. To se však změnilo poté, co byl přijat ke studiu architektury na univerzitě v Aarhu v Dánsku, neboť od té doby svou kreativitu zaměřil výhradně na tvorbu svých návrhů. 

Per Weiss

Popis značky

Jako spotřebitelé jsme všichni povinni přehodnotit své spotřebitelské návyky. Naše kolektivní vůle upřednostňovat nákup produktů, které si chceme ponechat v průběhu času, je zásadní, protože je to nejúčinnější způsob, jak minimalizovat spotřebu zdrojů a znečištění. Jako dodavatel čalouněného nábytku jsme povinni navrhovat a vyvíjet produkty optimalizované pro dlouhou životnost. Zároveň je třeba vybírat materiály a vyvíjet design s ohledem na udržitelnost, demontáž a recirkulaci. Ve společnosti Tenksom se snažíme ctít výše uvedené zásady, aniž bychom ohrozili funkčnost, pohodlí, kvalitu nebo estetiku.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku