Zenzo

ZENZO je minimalistická rozkládací pohovka v designu vyznačujícím se klidnými a čistými liniemi, která vás zve k relaxaci, nabití energie a klidnému spánku. Jako pohovka je ZENZO pohodlné přes den a v noci jako rozkládací postel vám poskytne ty nejlepší podmínky pro hluboký a relaxační spánek. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
61 710 Kč
Cena bez DPH
51 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
200 cm
Hloubka
89 cm
Výška
76 cm
Výška sedáku
47 cm
Podnož
jasan/černě mořený jasan
Materiál
látka
Skořepina
celočalouněná
Polohování
rozkládací
Výplň sedáku
studená pěna
Velikost lůžka
151x200 cm
Snímatelný potah
ano

ZENZO je minimalistická rozkládací pohovka v designu vyznačujícím se klidnými a čistými liniemi, která vás zve k relaxaci, nabití energie a klidnému spánku. Jako pohovka je ZENZO pohodlné přes den a v noci jako rozkládací postel vám poskytne ty nejlepší podmínky pro hluboký a relaxační spánek. ZENZO se snadno promění v postel a dvě matrace jsou spojeny tak, aby poskytovaly rovný povrch pro odpočinek ve správné velikosti vhodné pro dvě osoby. Stylový design se hodí do každé místnosti v domě a stylově se bude hodit k většině interiérů. Rám je vyroben ze dřeva – elegantního a severského – a kryt je k dispozici v řadě barev a materiálů, které vám umožňují přizpůsobit ZENZO vašim specifickým potřebám, přáním a stylu.

Susanne Gronlund

Susanne Grønlund je dánská návrhářka, která ráda spojuje skandinávské tradice s hravým stylem a zkoumá hranice různých materiálů. Grønlund absolvovala v roce 1991 dánskou školu designu a v Kodani založila vlastní ateliér. Během své kariéry získala Grønlund mnoho významných ocenění za design, například Red Dot Award, Norwegian Design Council Award a Good Design Award.

Susanne Gronlund

Popis značky

SOFTLINE má za sebou dlouhou cestu od chvíle, kdy jsme začali vyrábět nábytek v roce 1979. Stali jsme se mezinárodní značkou vytvářením inovativního, ikonického a vysoce kvalitního nábytku a naše moderní barevné vzory najdete po celém světě. Jedna věc se však nezměnila: veškerý náš moderní čalouněný nábytek je stále vyráběn v Dánsku v naší vlastní továrně.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku