Club 162 cm

Rozkládací sofa Club s plnohodnotnou postelí uvnitř, vhodná i pro každodenní spaní. Kvalitní dílenské zpracování, vhodný výběr materiálů a čistý skandinávský design dělá z této sofa pěkný kus nábytku. Kovové subtilní nohy podtrhují její elegantní vzhled.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
62 920 Kč
Cena bez DPH
52 000 Kč
Dodání 6 týdnů
Dodání 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
162 cm
Velikost rozložení
162x215 cm
Hloubka
110 cm
Výška
89 cm
Výška sedáku
49 cm
Podnož
kovové nohy
Provedení podnože
Chrom, RAL 7001, RAL 7021, RAL 8019, RAL 8023
Materiál
látka
Skořepina
dřevěná/kovová
Velikost lůžka
102x197 cm

Mechanismus: rozkládací pohovka se standardní svařovanou konstrukcí, výška nohou 13 cm. Výplň: standardní strečový polyuretan D.30 h 13 cm matrace. Sedadlo: hustota 35 kg/m3. Opěradlo: hustota 24 kg/m3. Nohy: dřevěné, dostupné v různých povrchových úpravách. Volitelně: k dispozici ve verzi bez lůžka. Možnost poptávky modelu s lamelami. K dispozici jsou volitelné matrace * (Mattress Topper Memory a Matrace 2 Foam dostupné pouze pro verze se svařovaným mechanismem). Čalounění: zcela snímatelná látka. 

Popis značky

Od roku 2021 je příběh Dienne výsledkem snů Filippa Direnza a Cecilie Nicoletti: vytvořit něco nového prostřednictvím inovativního designu pro obývací pokoje plné jedinečné osobnosti. Tento projekt se narodil v Altamuře v Apulii a byl umožněn díky všem, kteří v něj věřili, jako je Domenico Direnzo, výrobce prototypů Dienne, Tommaso Fiore, generální ředitel Dienne a každý z 50 zaměstnanců, kteří dnes představují skutečnou sílu Dienne. Díky neustálému výzkumu v technických a estetických oblastech každá rozkládací pohovka odráží prostorově úsporné řešení a „design“ pro sofistikované a moderní obytné prostory. Každá položka je výsledkem kreativity, kvality materiálů a řemeslného zpracování typického pro „Made in Italy“. Značka Dienne je nyní známá ve více než 40 evropských zemích, a proto je stálá přítomnost na národních a mezinárodních veletrzích v Miláně, Moskvě, Kyjevě, Bruselu, Kolíně nad Rýnem. Všestrannost a modernost spolu s neustálým hledáním inovativních mechanismů rozkládacích pohovek jsou „nezbytností“ pro dosažení rezidenčního, národního a mezinárodního světa smluvního a pohostinského průmyslu. Po dvaceti letech zkušeností jsou sedací soupravy Dienne perfektním produktem pro každý současný obývací pokoj. 

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku