More 217 cm

Rozkládací sofa More s plnohodnotnou postelí uvnitř, vhodná i pro každodenní spaní. Kvalitní dílenské zpracování, vhodný výběr materiálů a čistý skandinávský design dělá z této sofa pěkný kus nábytku. Kovové subtilní nohy podtrhují její elegantní vzhled.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
99 220 Kč
Cena bez DPH
82 000 Kč
Dodání 6 týdnů
Dodání 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
217 cm
Velikost rozložení
217 x 220 cm
Hloubka
120 cm
Výška
93 cm
Výška sedáku
46 cm
Podnož
kluzáky
Materiál
látka
Skořepina
dřevěná/kovová
Velikost lůžka
142 x 197 cm

Mechanismus: rozkládací pohovka se standardní kovovou konstrukcí. Zadní opěradlo lze nastavit ve dvou sklonech a nabízí dvě různé hloubky sedu. Výplň: standardní strečový polyuretan D.30 h 13 cm matrace. Sedadlo: hustota 35 kg/m3. Horní část: 50 kg/m3 paměťová pěna. Opěradlo: husí peří. Nohy: černý plast. Volitelně: k dispozici ve verzi bez lůžka. Možnost poptávky modelu s lamelami a kolečkovým mechanismem. K dispozici jsou volitelné matrace. Čalounění: zcela snímatelná látka. Dva bezplatné polštáře Model D24 ve stejné barvě a kategorii jako pohovka. 

Popis značky

Od roku 2021 je příběh Dienne výsledkem snů Filippa Direnza a Cecilie Nicoletti: vytvořit něco nového prostřednictvím inovativního designu pro obývací pokoje plné jedinečné osobnosti. Tento projekt se narodil v Altamuře v Apulii a byl umožněn díky všem, kteří v něj věřili, jako je Domenico Direnzo, výrobce prototypů Dienne, Tommaso Fiore, generální ředitel Dienne a každý z 50 zaměstnanců, kteří dnes představují skutečnou sílu Dienne. Díky neustálému výzkumu v technických a estetických oblastech každá rozkládací pohovka odráží prostorově úsporné řešení a „design“ pro sofistikované a moderní obytné prostory. Každá položka je výsledkem kreativity, kvality materiálů a řemeslného zpracování typického pro „Made in Italy“. Značka Dienne je nyní známá ve více než 40 evropských zemích, a proto je stálá přítomnost na národních a mezinárodních veletrzích v Miláně, Moskvě, Kyjevě, Bruselu, Kolíně nad Rýnem. Všestrannost a modernost spolu s neustálým hledáním inovativních mechanismů rozkládacích pohovek jsou „nezbytností“ pro dosažení rezidenčního, národního a mezinárodního světa smluvního a pohostinského průmyslu. Po dvaceti letech zkušeností jsou sedací soupravy Dienne perfektním produktem pro každý současný obývací pokoj. 

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku