Smooth 231 cm

Rozkládací sofa Smooth s plnohodnotnou postelí uvnitř, vhodná i pro každodenní spaní. Kvalitní dílenské zpracování, vhodný výběr materiálů a čistý skandinávský design dělá z této sofa pěkný kus nábytku. Kovové subtilní nohy podtrhují její elegantní vzhled.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
83 490 Kč
Cena bez DPH
69 000 Kč
Dodání 6 týdnů
Dodání 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
231 cm
Velikost rozložení
231 x 215 cm
Hloubka
111 cm
Výška
84 cm
Výška sedáku
48 cm
Podnož
kovové nohy
Provedení podnože
Bronz GR M870, Zelená GR 6005, Šedá GR 7021, Šedá GR 7022, Zlatá OP 1035
Materiál
látka
Skořepina
dřevěná/kovová
Velikost lůžka
162 x 197 cm

Rozkládací prošívaná pohovka. Mechanismus: standardní kovový rošt. Konstrukce: smíšené dřevo (překližka a masivní dřevo). Standardní matrace: strečový polyuretan D.30 h 13 cm. Hustota sedáku: horní část z husího peří, spodní část 35 kg/m3. Hustota opěradla: v husím peří. Nohy: dostupné v různých kovových povrchových úpravách. Volitelně: matrace, dřevěné rošty a spací mechanismus s kolečky. * (Paměťové a 2 pěnové matrace jsou dostupné pouze pro model s kovovým roštem). Čalounění: prošívaný, snímatelný látkový potah. Prošívání lze vyžádat u všech dostupných látek kromě referencí „Maracaibo Geometrico“ a „Nuvole Fantasia“. Dva polštáře Model D24 ve stejné barvě a kategorii jako pohovka (neprošívané). K dispozici ve verzi bez postele.

Popis značky

Od roku 2021 je příběh Dienne výsledkem snů Filippa Direnza a Cecilie Nicoletti: vytvořit něco nového prostřednictvím inovativního designu pro obývací pokoje plné jedinečné osobnosti. Tento projekt se narodil v Altamuře v Apulii a byl umožněn díky všem, kteří v něj věřili, jako je Domenico Direnzo, výrobce prototypů Dienne, Tommaso Fiore, generální ředitel Dienne a každý z 50 zaměstnanců, kteří dnes představují skutečnou sílu Dienne. Díky neustálému výzkumu v technických a estetických oblastech každá rozkládací pohovka odráží prostorově úsporné řešení a „design“ pro sofistikované a moderní obytné prostory. Každá položka je výsledkem kreativity, kvality materiálů a řemeslného zpracování typického pro „Made in Italy“. Značka Dienne je nyní známá ve více než 40 evropských zemích, a proto je stálá přítomnost na národních a mezinárodních veletrzích v Miláně, Moskvě, Kyjevě, Bruselu, Kolíně nad Rýnem. Všestrannost a modernost spolu s neustálým hledáním inovativních mechanismů rozkládacích pohovek jsou „nezbytností“ pro dosažení rezidenčního, národního a mezinárodního světa smluvního a pohostinského průmyslu. Po dvaceti letech zkušeností jsou sedací soupravy Dienne perfektním produktem pro každý současný obývací pokoj. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku