Bold 255 cm

Rozkládací sofa Bold s plnohodnotnou postelí uvnitř, vhodná i pro každodenní spaní. Kvalitní dílenské zpracování, vhodný výběr materiálů a čistý skandinávský design dělá z této sofa pěkný kus nábytku. Kluzáky podtrhují její elegantní vzhled. Vsazený kovový prvek lze vybrat z více barev.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
72 600 Kč
Cena bez DPH
60 000 Kč
Dodání 6 týdnů
Dodání 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Profil
Bronz GR M870, Zelená GR 6005, Šedá GR 7021, Šedá GR 7022, Zlatá OP 1035
Šířka
255 cm
Velikost rozložení
255 x 221 cm
Hloubka
107 cm
Výška
89 cm
Výška sedáku
50 cm
Podnož
kluzáky
Provedení podnože
černá
Materiál
látka
Skořepina
dřevěná/kovová
Velikost lůžka
182x197 cm

Rozkládací pohovka. Mechanismus: standardní kovový rošt. Konstrukce: smíšené dřevo (překližka a masivní dřevo). Standardní matrace: strečový polyuretan D.30 h 13 cm. Hustota sedáku: 35 kg/m3. Opěradlo: směs peří. Nohy: černý plast. Kovová vložka: k dispozici v různých povrchových úpravách. Volitelně: matrace, dřevěné rošty, spací mechanismus s válečkovým systémem. Čalounění: kompletně snímatelný potah. Dva polštáře Model D24 ve stejné barvě a kategorii jako pohovka. K dispozici ve verzi bez postele.

Popis značky

Od roku 2021 je příběh Dienne výsledkem snů Filippa Direnza a Cecilie Nicoletti: vytvořit něco nového prostřednictvím inovativního designu pro obývací pokoje plné jedinečné osobnosti. Tento projekt se narodil v Altamuře v Apulii a byl umožněn díky všem, kteří v něj věřili, jako je Domenico Direnzo, výrobce prototypů Dienne, Tommaso Fiore, generální ředitel Dienne a každý z 50 zaměstnanců, kteří dnes představují skutečnou sílu Dienne. Díky neustálému výzkumu v technických a estetických oblastech každá rozkládací pohovka odráží prostorově úsporné řešení a „design“ pro sofistikované a moderní obytné prostory. Každá položka je výsledkem kreativity, kvality materiálů a řemeslného zpracování typického pro „Made in Italy“. Značka Dienne je nyní známá ve více než 40 evropských zemích, a proto je stálá přítomnost na národních a mezinárodních veletrzích v Miláně, Moskvě, Kyjevě, Bruselu, Kolíně nad Rýnem. Všestrannost a modernost spolu s neustálým hledáním inovativních mechanismů rozkládacích pohovek jsou „nezbytností“ pro dosažení rezidenčního, národního a mezinárodního světa smluvního a pohostinského průmyslu. Po dvaceti letech zkušeností jsou sedací soupravy Dienne perfektním produktem pro každý současný obývací pokoj. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku