Tree wall 134

Nástěnný věšák. Kouzelné, vznešené a inspirované přírodou. Katrin Olina vyvinula osobní, bohatý vizuální jazyk, který slouží jako živé rozhraní mezi realitou a podvědomím.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
13 068 Kč
Cena bez DPH
10 800 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
77 cm
Hloubka
10 cm
Výška
134 cm
Materiál
MDF v bílé, černé, modré, šedé, meruňkové, zelené nebo oranžové barvě nebo dubové dýze. Stojící stojan na kabáty s ocelovou deskou v základně.
Provedení
přichycení ke stěně pomocí přiloženého kování

Kouzelné, vznešené a inspirované přírodou. Katrin Olina vyvinula osobní, bohatý vizuální jazyk, který slouží jako živé rozhraní mezi realitou a podvědomím. Ve spolupráci s Michaelem Youngem navrhla věšák na kabáty Tree, který se pro Swedese stal skutečnou ikonou.

Katrin Olina

Kouzelné, vznešené a inspirované přírodou. Katrin Olina vyvinula osobní, bohatý vizuální jazyk, který slouží jako živé rozhraní mezi realitou a podvědomím. Skládá se ze svěží krajiny obývané skutečnými a fiktivními tvory a postavami, některými z jejího vlastního života.

 Katrin Olina, narozená na Islandu, studovala průmyslový design v Paříži a poté pracovala v evropských designových studiích Philippe Starck v Paříži a Ross Lovegrove v Londýně. Od té doby pracovala převážně jako grafička a ilustrátorka v oblastech průmyslového designu, módy, interiérů, tisku a animace.

 Jedním z jejích hlavních projektů je Cristal Bar v Hongkongu, kde její snové kresby pokrývají každý vnitřní povrch. Dalším je elegantní věšák na kabáty Tree, který se stal symbolem moderního Swedese, vytvořený ve spolupráci s britským designérem Michaelem Youngem.

Katrin Olina

Popis značky

Nejznámějším designem rozsáhlého portfolia Yngve Ekströma je křeslo Lamino z roku 1956. Křeslo Lamino se stále vyrábí a prodává po celém světě. V roce 1999 bylo Lamino švédským časopisem Sköna Hem zvoleno za nejlepší švédský design nábytku dvacátého století.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku