Norm cable

Vhodné pro Norm 69, Norm 12, Norm 06 and Norm 03 lamps.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
300 Kč
Cena bez DPH
248 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Délka
250 cm
Provedení
taxtilní kabel, bílý
Zdroj / Patice
E27
Hmotnost
0,2 kg

Kabel se stropním kalíškem

Simon Karkov

Simon Karkov vystudoval architekturu na Dánské akademii architektury. Od šedesátých let pracuje pro několik architektonických kanceláří v Dánsku. Posledních 10 let pracoval hlavně pro obec Frederiksberg. Během tohoto období zanechal svou stopu na několika projektech, například Frederiksberg Hospital a Frederiksberg Gymnasium. Dnes si Simon užívá důchodu v Turecku a pracuje na různých projektech. „Kdykoli dostanu nápad, nakreslím skicu, která se poté transformuje do modelu. Model se pak po určitou dobu upravuje, dokud není možné vytvořit finální prototyp. I sen o vývoji nových způsobů navrhování nábytku a větších předmětů prostřednictvím konceptu vlastní montáže. Tento koncept musí být schopen fungovat ve větším měřítku a tato myšlenka mě fascinuje. “

Simon Karkov

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku