Dent bar B502-65

Dent umožnil nemožné. Židle Dent zpochybňuje myšlenku elegantního a krásného. I přes svůj promáčknutý povrch je židle Dent pohodlná skořepinová židle s mnoha způsoby využití.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
15 825 Kč
Cena bez DPH
13 079 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
43 cm
Hloubka
52 cm
Výška
97 cm
Výška sedáku
65 cm
Hloubka sedáku
38 cm

Jak můžete 3D tvarovat obyčejnou dýhu? Dent umožnil nemožné. Židle Dent zpochybňuje myšlenku elegantního a krásného. I přes svůj promáčknutý povrch je židle Dent pohodlná skořepinová židle s mnoha způsoby využití.

O4i Designstudio

o4i Design Studio založili v roce 2005 MFA Senior Design Partners Henrik Kjellberg a Jon Lindström, kteří se poprvé setkali při studiu na Konstfack University College of Arts Craft and Design ve Stockholmu, Švédsko 1996. V následujících letech duo spolupracovalo na různých nábytkových projektech a jejich intenzivnější spolupráce je vyzvala, aby nakonec založili vlastní poradenské služby v oblasti designu: o4i (zkratka pro: kancelář pro nápady).

Duo přináší solidní zkušenosti díky dřívějším studiím a práci v oblasti designu nábytku, průmyslového designu a architektury ve Stockholmu, Oslu a New Yorku. Nyní se sídlem ve Stockholmu ve Švédsku se studio zaměřuje na současný veřejný a domácí nábytek a vyvíjí jedinečné koncepty pro mezinárodní trh. Mezi klienty patří IKEA, Blå Station, Gärsnäs, Götessons, David Design, de Nord, Lappset, Lundbergs Möbler, Maze Interior, Mitab (Švédsko), Fritz Hansen (Dánsko), Martela (Finsko), Plycollection (Lotyšsko), EQ3 (Kanada) , Dune NY a Peter Pepper (USA).

O4i Designstudio

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku