Dundra

Stefan Borselius navrhl řadu sedadel Dundra, která je postavena na rámu z chromované oceli s čalouněnými tvarovanými sedadly.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
21 425 Kč
Cena bez DPH
17 707 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
59 cm
Hloubka
56 cm
Výška
80 cm
Výška sedáku
46 cm
Provedení
Rám ze dřeva a oceli. Tvarovaná pěna CMHR. Čalouněné látkou nebo kůží. Kůže podle vzorníku barev. 6a. Chromovaný (chrom III) nebo černě lakovaný ocelový rám. Plastová noha.
Hloubka sedáku
43 cm
Hmotnost
6 kg

Stefan Borselius navrhl řadu sedadel Dundra, která je postavena na rámu z chromované oceli s čalouněnými tvarovanými sedadly. Krytý knoflík, které je jedním z charakteristických znaků této řady nábytku, pomáhá zajistit, aby si opěradlo zachovalo svůj zamýšlený tvar. Židle Dundra je skvělou volbou například v restauracích, hotelech a knihovnách.

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku