Frame

Frame je jednobloková židle, vyrobená z jednoho kusu překližky s proměnlivou tloušťkou a vložkou z masivního dřeva. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
9 155 Kč
Cena bez DPH
7 566 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
44 cm
Hloubka
51,8 cm
Výška
46,8 / 79,7 cm
Provedení
Čalouněná podložka pod sedlo a opěrák, látka, kůže nebo vlastní materiál zákazníků. Vyjímatelná, fixovaná 3M duallock páskou.

Frame je jednobloková židle, vyrobená z jednoho kusu překližky s proměnlivou tloušťkou a vložkou z masivního dřeva. Celá židle je lisována v jednom jediném procesu. Rám se hodí do širokého spektra veřejných i soukromých interiérů. Čtvercový střih v opěradle dává pocit transparentnosti.

Komplot Design

Společnost Komplot Design, založená v roce 1987, je partnerem dánského architekta Poula Christiansena (narozeného 1947) a ruského průmyslového a grafického designéra Borise Berlína (narozeného 1953), navrhla nábytek a vytvořila multidisciplinární designová řešení pro dánské i mezinárodní společnosti, včetně Le Klint a Lightyears.

Multidisciplinární aktivity společnosti Komplot Design v oblasti produktů, nábytku a grafického designu, od traktorů po systémy kancelářského nábytku a brožury a programy firemní identity, nejenže přinášejí komplexnost přístupu k designu, ale také umisťují jejich design do elektrického pole intenzivní výměny zkušeností a postoje různých odvětví.

Komplot Design

Popis značky

PlyCollection je tradiční lotyšský výrobcce ohýbaných židlí. Spolupracuje s vyhlášenými skandinávskými designéry.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku