Tradition

Tradiční jídelní židli vytvořil Steffensen & Würtz - dynamické dánské designové duo. Tradice nabízí krásné kulaté nohy a zaoblené područky z masivního dřeva.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
15 972 Kč
Cena bez DPH
13 200 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
56,5 cm
Hloubka
56,5 cm
Výška
77 cm
Výška sedáku
47 cm
Provedení podnože
dub
Provedení
dub
Hloubka sedáku
46 cm
Výplň sedáku
studená pěna, látka
Stohovatelnost
ne
Provedení opěradla
dub

Tradiční jídelní židli vytvořil Steffensen & Würtz - dynamické dánské designové duo. Tradice nabízí krásné kulaté nohy a zaoblené područky z masivního dřeva. Dokonale vytvarovaná záda překližka s dýhou ze skutečného dřeva.

Steffensen & Würtz

S poctivým přístupem k designu se snažíme vytvářet návrhy, které posouvají naše hranice a vytvářejí hodnotu v každodenním životě. Rádi zpochybňujeme náš kreativní a metodický přístup k vytváření produktů a nábytku, které dávají smysl a mají velkou osobnost. Design produktu by měl probudit vaši zvědavost a dokonce vás rozesmát. Jsme vždy připraveni vám dát slovo k návrhům zítřka.

Steffensen & Würtz

Popis značky

Od založení společnosti Hammel Furniture 1961 se zaměřuje na výrobu kvalitního nábytku, který kombinuje dánské designovou tradici se současným vizionářským designem.

Hammel Furniture je moderní a společensky zaměřený závod s moderními výrobními zařízeními a v každém kroku se zaměřuje na kvalitu.

Náš nábytek je navržen a vyroben ve vlastním závodě v dánském Hammelu 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku