Mette

Jídelní židli Mette vytvořil architekt Carsten Buhl. Klasický dánský design s vynikajícím komfortem.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
10 648 Kč
Cena bez DPH
8 800 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
52 cm
Hloubka
54 cm
Výška
75 cm
Výška sedáku
45 cm
Podnož
dub. buk
Provedení
dub, buk
odstíny RAL na poptávku
Hloubka sedáku
44 cm
Výplň sedáku
studená pěna, látka, nebo rákos
Stohovatelnost
ne
Opěradlo
dub, buk

Jídelní židli Mette vytvořil architekt Carsten Buhl. Klasický dánský design s vynikajícím komfortem. Židle s elegantním výrazem, kde se nohy z masivního dřeva setkávají. Krásně tvarovaná opěradlo je z tvarované překližky s dýhou ze skutečného dřeva.

Carsten Buhl

Carsten Buhl, narozen 1965, absolvoval v roce 1993 Královskou dánskou akademii výtvarných umění.

Carsten Buhl zahrnuje filozofii designu raných moderních a postmoderních mistrů a znovu je objevuje s dnešními novými materiály a technologiemi. Jeho úcta ke koncovému uživateli v jeho dílech je motivací jeho inovativních možností ve vztahu k formě, funkci, minimalismu a eleganci. Dílo Carstena Buhla je přitažlivé a svěží, kombinuje volně tvarované sochařské tvary s tradičními atributy skandinávského designu, materiální a strukturální integrity.

Kariéra Carstena Buhla nezahrnuje jen několik let provozování vlastního podnikání jako vedoucí projekční agentury, ale také strávil mnoho hodin na silnicích běháním na dlouhé vzdálenosti, včetně více než 49 maratonů a dvou 100 km ultraběhu.

Carsten Buhl

Popis značky

Od založení společnosti Hammel Furniture 1961 se zaměřuje na výrobu kvalitního nábytku, který kombinuje dánské designovou tradici se současným vizionářským designem.

Hammel Furniture je moderní a společensky zaměřený závod s moderními výrobními zařízeními a v každém kroku se zaměřuje na kvalitu.

Náš nábytek je navržen a vyroben ve vlastním závodě v dánském Hammelu 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku