Graceful 180 cm

Jídelní stůl. Návrhář Michael H. Nielsen vytvořil sérii Graceful na základě hesla „méně je více“. Podrobnosti jsou omezeny na minimum, což umožňuje každému designu mluvit svým osobitým jazykem. Série zahrnuje různé krásné stoly, jako jsou pracovní stoly, jídelní stoly a konferenční stolky.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
73 810 Kč
Cena bez DPH
61 000 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
95 cm
Délka
180 cm
Velikost rozložení
280 cm
Výška
74 cm
Podnož
dřevěné nohy
Materiál
Pigmentovaný olejovaný dub, černý, bílý
Materiál deska
masivní dřevo 3 cm

Návrhář Michael H. Nielsen vytvořil sérii Graceful na základě hesla „méně je více“. Podrobnosti jsou omezeny na minimum, což umožňuje každému designu mluvit svým osobitým jazykem. Série zahrnuje různé krásné stoly, jako jsou pracovní stoly, jídelní stoly a konferenční stolky, a všechny sdílejí charakteristický nepřerušovaný povrch, který zdůrazňuje čistý vzhled stolu a klasickou inspiraci designu. Jídelní stoly také skrývají pod povrchem rozsáhlou technickou dovednost, nezbytnou pro případ, kdy jednoduchá a přísná deska stolu musí v praxi fungovat. Graceful má certifikaci FSC a je k dispozici v několika velikostech, tvarech, druzích dřeva a formátech s různými funkcemi.

Michael H. Nielsen

Můj styl se vyznačuje tím, že se soustřeďuji na detail a „hranu“, která odděluje mé designy od davu. Jedním z mých největších vlivů je zaregistrovat, kolik rozmanitosti mezi lidmi existuje, a pokusit se uspokojit velmi odlišné potřeby, které vytváří. Vždy mě fascinovalo řemeslné zpracování a interakce mezi řemeslníkem a designérem. Dobrý design je to, co dává smysl a hodnotu lidem, kteří jej používají.

Michael H. Nielsen

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku