Seed

Polypropylenová skořepina, dřevěné nohy. Seed je všestranná řada židlí navržených Hansem Thyge & Co., které lze kombinovat a kombinovat – k dispozici jako běžná židle, křeslo a ve venkovní verzi. Skořepina je vytvarována do poetické podoby, je vyrobena výhradně z recyklovaných plastů a navržena tak, aby vás objala výjimečným pohodlím a podporou. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
12 584 Kč
Cena bez DPH
10 400 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
46 cm
Hloubka
50 cm
Výška
84 cm
Výška sedáku
48 cm
Materiál
dřevěné nohy, čalouněná skořepina
Hloubka sedáku
44 cm
Stohovatelnost
ano
Nosnost
110 kg

Seed je všestranná řada židlí navržených Hansem Thyge & Co., které lze kombinovat a kombinovat – k dispozici jako běžná židle, křeslo a ve venkovní verzi. Skořepina je vytvarována do poetické podoby, je vyrobena výhradně z recyklovaných plastů a navržena tak, aby vás objala výjimečným pohodlím a podporou. V procesu tavení a odlévání potenciálně odpadních materiálů do formy se vytváří jemná hra barev, díky níž je každá skořepina jedinečná. Dostupné ve čtyřech tlumených barvách a různých tkaninách a nožičkách, všechny testované tak, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality. Kompletní kolekce nabízí židle vhodné pro všechna nastavení od domácí kanceláře a jídelny až po profesionální trh i mimo něj.

Hans Thyge & Co

Hans Thyge & Co

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku