Skovby 825

Naprostá klasika!

Židle #825 čerpá inspiraci z nábytku z poloviny století – ale s lehkým, skandinávským nádechem. Jinými slovy, ikona Skovby s moderním vzhledem a nostalgií. #825 se snadno lemuje a kombinuje s jinými židlemi. Zaoblená záda nabízí úžasnou oporu celého těla a čalouněný sedák poskytuje skvělé pohodlí. Židle je k dispozici také s čalouněným opěradlem,#826.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
9 680 Kč
Cena bez DPH
8 000 Kč
Dodací lhůta 6 týdnů
Dodací lhůta 6 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
50 cm
Hloubka
51 cm
Výška
77 cm
Výška sedáku
48 cm
Podnož
masiv
Materiál
dub, ořech
Skořepina
čalouněný sedák
Výplň sedáku
studená pěna

Židle Skovby jsou ergonomicky navrženy tak, aby nabízely co nejlepší pohodlí a vyhovovaly nejpřísnějším mezinárodním předpisům. Všechny naše návrhy židlí jsou pravidelně testovány v "The Danish Furnituremakers' Quality Control", kde jsou kromě jiných přísných testů podrobeny 50 000 naklápěcím tlakům. Naše židle jsou proto zařazeny do nejvyšší úrovně kvality pro jídelní židle.

Popis značky

Společnost Skovby byla založena v roce 1933 truhlářem Thorvaldem Rasmussenem. S vizí, usilovným úsilím a profesionální hrdostí vytvořil základ pro udržitelný a funkční design nábytku, který jeho syn Villy Rasmussen a vnuci Preben a Jørgen Rasmussenovi od té doby pokračují. Prvotní speciální zakázky pro malou dílnu pro jednoho člověka rychle postoupily do kompletních jídelen a za méně než 20 let byl nábytek Skovby vyráběn v produktových řadách. Tento vývoj vedl k vybudování mezinárodní dealerské sítě. Zdravý organický růst s neustálým zaměřením na řemeslo, přírodní materiály a udržitelný obchodní model, který se zavazuje k zaměstnancům a životnímu prostředí. Hnací silou a společnou vášní zahrnující tři generace truhlářů je funkce. Skovby patřil mezi průkopníky v oblasti funkčních rozšiřovacích systémů pro stoly a dnes je nábytkářská společnost světově proslulá díky zvláštnímu talentu kombinovat design a funkčnost. Trvalým a přímým důvodem úspěchu Skovby je schopnost vyvíjet design, který spojuje silný estetický výraz s inovativní funkcí. Dnes Preben a Jørgen Rasmussenovi provozují mezinárodní podnik v oblasti špičkových technologií s pozitivním dopadem na životní prostředí.

Video

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku