Zen rohožka 60 x 90

Zen je krásná série koberců s osobitým designovým jazykem. Emily Broom, která stojí za Zen, vyhrála v roce 2020 ceny Bolia Design Awards s koberci Zen.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
3 727 Kč
Cena bez DPH
3 080 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
60 cm
Délka
90 cm
Výška
2 cm
Materiál
90% novozélandská vlna, 10% bavlna
Provedení
krémová, tmavá béžová

Zen je krásná série koberců s osobitým designovým jazykem. Emily Broom, která stojí za Zen, vyhrála v roce 2020 ceny Bolia Design Awards s koberci Zen. Její inspirací pro design byl každodenní život a potřeba udělat z vašeho domova malé útočiště. Koberce jsou proto inspirovány japonskými „zenovými“ zahradami, které, jak už slovo napovídá, zvou k ponoření a relaxaci a jedinečnému pocitu pohody a „zenu“. A přesně to je záměrem jednoduchých tvarů, udržitelných materiálů a dobré kvality zenových koberců – vnést do vašeho interiéru přirozený, přízemní základ. Koberce jsou také k dispozici ve třech různých velikostech a designech, všechny s jednoduchou a klidnou estetikou.

Emily Broom

Emily Broom

Popis značky

Bolia je mezinárodní firma zaměřující se na moderní skandinávský nábytek. Jejich kolekce jsou inspirovány proměnlivostí přírody díky uklidňujícím barvám ročních období a výběru přírodních materiálů. Každý z produktů je navrhován talentovanými designéry z celého světa a vyráběn kvalifikovanými řemeslníky a truhláři. Používaný materiál má nadčasový charakter a kvalitu. Dřevo pochází z udržitelného evropského lesního hospodářství. 

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku