Tablo

Tablo je minimalistický stůl bez nadbytečných detailů, který lze rychle a snadno sestavit bez šroubů. Název Tablo je odkazem na anglické 'table' a francouzské 'tableau', což znamená scénicky uspořádané uspořádání.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
6 500 Kč
Cena bez DPH
5 372 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Průměr
50 cm
Výška
42 cm
Provedení podnože
jasan
Provedení
Kompozitní plast, dřevo
Hmotnost
4,9 kg

Tablo je minimalistický stůl bez nadbytečných detailů, který lze rychle a snadno sestavit bez šroubů. Název Tablo je odkazem na anglické 'table' a francouzské 'tableau', což znamená scénicky uspořádané uspořádání. Stůl je dostupný ve velkém i malém rozměru v sedmi různých barevných kombinacích a svým jednoduchým způsobem vyjádření se hodí téměř do každé domácnosti. Navrhl Nicholai Wiig Hansen

Nicholai Wiig Hansen

Nicholai Wiig Hansen má vlastní designérské studio od svých 26 let. Proporce jsou v jeho práci nesmírně důležité a detaily nejsou přidávány z pohledu dekorace, ale pouze pokud slouží nějakému účelu.

Inspiruje ho vše, co ho obklopuje a zejména umění, jídlo, příroda a strojní zařízení. Když Nicholai Wiig Hansen navrhuje nový produkt, vždy si myslí, že produkt skončí v hlavě, než načrtne jednu kresbu. Vše od výroby po formu a až po perspektivu koncového uživatele.

Nicholai Wiig Hansen

Popis značky

Normann Copenhagen je dánská designová společnost s posláním vytvářet originální a inovativní produkty v jednoduchém a moderním designu, který vydrží zkoušku času. Jinými slovy, zpochybnit konvenční myšlení a udělat z obyčejného výjimečný skvělý design. 

Značka Normann Copenhagen, založená v roce 1999 Janem Andersenem a Poulem Madsenem, zahrnuje širokou a neustále rostoucí kolekci nábytku, osvětlení, textilu a bytových doplňků. Výrobky se prodávají ve více než 80 zemích po celém světě a během této doby nasbíraly více než 80 ocenění za design.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku