Wilmer

Wilmer je multifunkční lehátko pro moderní život. Asymetrická lehká židle s měkkými liniemi a vysokou funkčností.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
67 200 Kč
Cena bez DPH
55 537 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
100 cm
Hloubka
62 cm
Výška
79 cm
Výška sedáku
46 cm
Provedení
Rám ze dřeva a oceli. Polstrování z tvarované polyuretanové pěny. Čalouněné látkou nebo kůží. Kůže podle cc. 6a. Chromovaný (chrom III) nebo černě lakovaný ocelový rám. Desky stolu z masivního, lakovaného dřeva.
Hloubka sedáku
46 cm

Wilmer je multifunkční lehátko pro moderní život. Asymetrická lehká židle s měkkými liniemi a vysokou funkčností. Se zvednutou loketní opěrkou - myslící stranou - vám pomůže relaxovat.

COBE ARCHITECTS

COBE je dánská architektonická firma založená v Kodani v roce 2006 architektem Danem Stubbergaardem. COBE se zaměřuje na architekturu a design - od budov přes veřejný prostor až po rozsáhlé urbanistické plánování. Od svého založení vytvořila společnost COBE několik významných a oceněných projektů v Dánsku i v zahraničí. Mezi nejdůležitější projekty firmy patří kombinované knihovní a kulturní centrum v kodaňské severozápadní čtvrti, stanice Nørreport-nejrušnější vlakové nádraží v celém Dánsku a rozvoj přístavní oblasti Nordhavnen v Kodani-v současnosti největší projekt rozvoje měst v Skandinávie. Pro COBE není architektura záležitostí určitého stylu nebo formy, ale co je důležitější, její přizpůsobivost místnímu kontextu, jeho společenskému životu a jeho uživatelům. Cílem je prostřednictvím všech projektů vytvořit sociální interakci.

COBE ARCHITECTS

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku