Honken

Série Honkenů začínala jako velkoryse prostorné křeslo, které zároveň slouží jako intimní dvoumístná pohovka, vyrobená z odolné oceli a tahokovu, s otočenými nohami z masivního dubu. Nyní v menší a ve větší verzi!

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
59 700 Kč
Cena bez DPH
49 339 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
101 cm
Hloubka
75 cm
Výška
78 cm
Výška sedáku
44 cm
Provedení
Ocelové kování košů a nohou z lakovaných trubkových ocelí a zploštělého tahokovu. Černě lakovaná ocel, jemná struktura. Olejované dubové nohy. Sedací/bederní polštáře z polyesterových pěny a prachového peří. Potah látka nebo kůže.

Série Honkenů začínala jako velkoryse prostorné křeslo, které zároveň slouží jako intimní dvoumístná pohovka, vyrobená z odolné oceli a tahokovu, s otočenými nohami z masivního dubu. Nyní v menší a ve větší verzi! S nadějí na vytvoření skutečné klasiky dal designér Thomas Bernstrand Honken všechny podmínky pro velmi dlouhý život.

THOMAS BERNSTRAND

Konsthögskolan, Stockholm 2005-2006 | Konstfack, Crafts and Design, Stockholm 1994-1999 | Denmarks Designskole, Průmyslový design, Kodaň 1996 | Inchbald School of Design, London 1988-1989

Předměty Thomase Bernstranda nejsou určeny k umístění na podstavec, ale k použití. Přesto ne obvyklým způsobem: ne tak, jak se obvykle používá nábytek, lampy, květináče, věšáky na kabáty, nástěnky, věšáky na ručníky, žebříky a vše ostatní, co navrhl. Ale více ... intenzivně ... Měli byste být schopni vyklouznout z Thomasových věcí. Jsou vyrobeny převážně k použití.

THOMAS BERNSTRAND

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku