Oppo

Oppo je otočné křeslo, které obývá pokoj, i když tam nikdo není. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
65 560 Kč
Cena bez DPH
54 182 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
70 cm
Hloubka
90 cm
Výška
105 cm
Výška sedáku
39 cm
Hloubka sedáku
53 cm

Oppo je otočné křeslo, které obývá pokoj, i když tam nikdo není. Měkký tvar vás zve ke komunikaci beze slov. Oppo přichází v malé i velké verzi, s područkami nebo bez nich. Oppo se daří téměř všude; letiště, čekárny, hotely, salonky, knihovny a mnoho dalších míst. Oppo je slang a znamená přítel nebo „kamarád“.

STEFAN BORSELIUS

Stefan Borselius, narozen 1974 v Malmö. Vzdělání na Konstfack University College of Arts, Crafts and Design. Navštěvoval školu Carla Malmstense a školu Steneby a studoval truhlářství a design nábytku.

Stefan Borselius je důmyslný designér s hlavou plnou nápadů. Může být tichý a přemýšlivý, ale když mluví, je to docela verbální gymnasta, umění, které vyvažuje tím, že je stejně vynalézavý a esteticky příjemný návrhář.

STEFAN BORSELIUS

Popis značky

Blå Station je malý, ale významný švédský výrobce designového nábytku s historií píšící se od roku 1986. Tato rodinná firma byla založena průmyslovým designerem Börge Lindauem. Blå Station ve švédštině znamená modrá zastávka. Název však má jiný původ, Börge Lindau se pod své kresby podepisoval BL a  Å a značí město ze kterého pochází Åhus. Pro Blå Station navrhují známí švédští designéři a výrobce určuje směr švédského designu.

Ke stažení

Podobné produkty

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku