Avalon 2

Jednodílná židle Avalon má představovat závazek k vizi dlouhověkosti.

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
36 300 Kč
Cena bez DPH
30 000 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
79 cm
Hloubka
69 cm
Výška
72 cm
Výška sedáku
43 cm

Hongkongský designér Michael Young je natolik hrdý, že tvrdí, že jeho společnost navrhuje spíše ikony než předměty. A co může být lepším důkazem než výjimečná jednodílná židle Avalon? Podle Younga je Avalon vážným závazkem k vizi dlouhověkosti.

Michael Young

Michael Young je britský mezinárodní hvězdný designér poháněný vášnivým zájmem o technologický vývoj a masový průmysl.

Narodil se v roce1966 v Sunderlandu v severní Anglii, studoval nábytek a produktový design na Kingston University v Londýně. V polovině 90. let si Terence Conran vybral Michaela jako svého oblíbeného designéra. Současně v té době tak vlivný časopis Wallpaper oslavoval jeho práci, ale Young uprchl na Island, kde mu vypomohla krajina ke soustředěnosti. 

Později se přestěhoval do Bruselu a poté do Tchaj-pej. A konečně do Hongkongu. Výjimečné křeslo Avalon je navržené jako expresivní poznatek na Vernera Pantona.

Michael Young

Popis značky

Nejznámějším designem rozsáhlého portfolia Yngve Ekströma je křeslo Lamino z roku 1956. Křeslo Lamino se stále vyrábí a prodává po celém světě. V roce 1999 bylo Lamino švédským časopisem Sköna Hem zvoleno za nejlepší švédský design nábytku dvacátého století.

Ke stažení

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku