Falcone

Falcone je moderní relaxační křeslo s otočným a naklápěcím mechanismem. Svou organickou formou získáte pěknou židli, která se hodí do moderní domácnosti a v kombinaci s dobrým komfortem sezení se tím nejlepším způsobem snoubí design a pohodlí. 

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
41 503 Kč
Cena bez DPH
34 300 Kč
IHNED K ODBĚRU
IHNED K ODBĚRU

Detail produktu

Technické informace

Šířka
80 cm
Hloubka
110 cm
Výška
86,5 cm
Výška sedáku
46,5 cm
Provedení podnože
hliníkový kříž, černý nebo stříbrný
Provedení
čalouněná skořepina, látky a kůže

Falcone má pohodlný polohovací pohyb s plynovou pružinou, který vám umožní relaxovat přesně v poloze, kterou chcete. Naklápěcí mechanismus má dvoustupňový pohyb, který umožňuje sedadlu změnit úhel, když jsou záda nakloněna, což poskytuje nesrovnatelné pohodlí.

Popis značky

Dánský výrobce čalouněného nábytku, vyrábí pohovky a křesla pro privátní značky a i pod vlastní značkou má vlastní kolekci. Disponuje velkou kapacitou, týdně vybaví 3500 objednávek. Výrobky Theca jsou označeny německou známkou kvality nábytku Golden M.

Vyrábí v prvotřídní kvalitě a pro výrobu využívá poctivé materiály. Rámy pohovek jsou z masivního dřeva, multiplexu, nenosné části z dtd ve standardu FSC. Výplně sedáku jsou ze studené pěny, která se odlišuje prodyšností a . Pro mimořádný komfort vrchní vrstva u většiny pohovek je z peří z mořských ptáků. Na čalounění používá odolnou kolekci látek s certifikací Oeke-Tex i kůží.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku