GreenHouse

„Greenhouse je produktem našeho pobytu ve Švédsku,“ vysvětluje Worapong Manupipatpong. "Když jsme žili ve Švédsku, cítili jsme potřebu přiblížit se přírodě a vytvořit v našem obydlí místo pro přírodu, která nás obklopuje."

Přečíst více
Cena zvolené konfigurace
Cena od
23 375 Kč
Cena bez DPH
19 318 Kč
Dodání do 8 týdnů
Dodání do 8 týdnů

Detail produktu

Technické informace

Šířka
95 cm
Hloubka
40 cm
Výška
135 cm
Materiál
jasanové dřevo
Provedení
otevíravá dvířka
Hmotnost
15 kg

"Ale," zdůrazňují, "možná velikost skleníku povzbuzuje lidi k vytváření miniaturních světů, protože není dost velký, aby do něj lidé mohli zasadit cokoli. Klade na uživatele požadavky, možná vyžaduje zelené prsty nebo citlivý dotek sochaře.“ „Obvykle pracujeme s projekty většího rozsahu,“ dodává Ada Chirakranont, „projekty, které jsou na pomezí umění a designu,“ pokračuje. Jako každé dobré umění i Greenhouse promlouvá k našim pocitům způsobem, který nábytek neříká. Existuje mnoho štítků, které se hodí ke skleníku: nábytek, objekt, socha. Skleník Atelier 2 je vyroben z lakovaného masivního jasanového dřeva s tabulemi z tvrzeného skla a podnosem z pozinkovaného kovu. Dřevěná podpěra posiluje architektonický výraz a přeměňuje jej na volně stojící ozdobu v místnosti. Poklopy lze při práci s rostlinami zajistit ve zvednuté poloze.

Manupipatpong and Chirakranont

Manupipatpong and Chirakranont

Popis značky

Design House Stockholm spolupracuje se zavedenými i neznámými designéry. Zaměřujeme se na vývoj skvělých produktů. Když jsme se poprvé setkali s Harri Koskinenem, byl to ještě neznámý student v Helsinkách, ale měl úžasný nápad. Myšlenka, která by přinesla celosvětový úspěch - Block Lamp.

Naší ambicí je shromáždit sbírku toho nejlepšího skandinávského designu současnosti. Pojem „skandinávský“ odkazuje spíše na filozofickou a estetickou perspektivu než na geografii a národnost: v naší síti máme francouzské, německé, australské, americké a chilské designéry. Výsledkem je kolekce designových klasik s nadčasovou přitažlivostí a vlastnostmi, které překonávají dočasné trendy.

Navštivte naši prodejnu a showroom

Zastupujeme značky nábytku